dijous 01 de juny de 2023
Sou a: Inici / L'Ajuntament

Salutació de l'Alcalde

benvinguts i benvingudes

Benvolgudes i benvolguts veïnes i veïns de Rosselló,

 

Permeteu-me adreçar-me a tots vosaltres per agrair-vos el fet d’aquesta nova tasca que m’heu encomanat, exercir d’alcalde de Rosselló, el meu estimat poble. Però aquest agraïment no és únicament meu, també és de totes aquelles persones que formem l’equip de govern d’aquest ajuntament. Us volem donar les gràcies pel recolzament rebut a les urnes, així com per les mostres de suport que anem rebent dia rere dia.

Voldria que tinguéssiu present que aquest ajuntament està al servei de tots vosaltres, que ens fiquem a la vostra disposició i que treballarem les hores que faci falta, per fer de Rosselló aquet poble que tots volem. M’agradaria, sobretot, que ens diguéssiu totes aquelles coses que creieu que es poden millorar; la meva pretensió, en definitiva, és que el nostre ajuntament sigui el més obert i pròxim a tots vosaltres.

Serem una administració transparent, que es ficarà al servei de la ciutadania, però que també farà tot el possible per crear un entorn el més favorable possible pel sector productiu i empresarial. Tot poble ha de tenir un teixit associatiu fort i és per això que també volem treballar per potenciar i reconèixer la tasca que les associacions de Rosselló heu fet i que volem que continueu fent. Un poble és allò que són les persones i les seves associacions.

Rosselló sempre s’ha caracteritzat per la seva tradició industrial, productiva i de generació de riquesa i això també ho volem continuar potenciant des del nostre ajuntament.

En aquests moments d’estretors pressupostàries, nosaltres volem ficar-hi imaginació, implicació, dedicació i el capital humà que en major o menor mesura tenim i, sobretot, estima cap a Rosselló. Però tot això no ho podrem tirar endavant si no hi ha l’element principal que sou vosaltres. Volem que Rosselló sigui el poble que tots desitgem, però ho hem de fer tots junts.

Els membres de l’equip de govern i jo mateix mirem el present amb la força necessària per gestionar el dia a dia, i treballem el futur amb tota la il·lusió del món.

Perquè estem orgullosos d’esser de Rosselló, ens il·lusiona i l’estimem.

 

Josep Abad Fernández;

Alcalde de Rosselló

Destacats

Escola Bressol Municipal "Pas a Pas"
Escola de Música Municipal
Radio Rosselló Online
Entitats i associacions
Garantia Juvenil
Informació Municipal
Esports Rosselló
eBando
Galeria Fotogràfica
Administració
Logo Rosselló

Av. Catalunya, 2,

25124 Rosselló, Lleida

973 73 00 01

Projecte desenvolupat per Logo SEMIC