diumenge 26 de maig de 2024
Sou a: Inici / L'Ajuntament

Salutació de l'Alcalde

 Benvolguts veïns i benvolgudes veïnes,

 

Us vull donar les gràcies personalment per fer-nos confiança a tot el grup, i permetre que estigui al capdavant aquests pròxims anys per fer créixer Rosselló. Gràcies també a tots i totes els que el passat 28 de maig vau anar a votar.

En el nostre programa i, per tant, en el nostre projecte de fer créixer Rosselló i dotar-lo perquè els veïns i veïnes tinguem una millor qualitat de vida passa per un seguit d'actuacions i accions són assumibles en el període de quatre anys, així doncs, des de l'equip de govern, però amb el suport de tot el grup i, com tampoc pot ser d'una altra manera, comptant amb les opinions i punts de vista de les associacions, esperem poder dur a terme des de la primera proposta fins a l'última.

Ens vam comprometre a fer un ajuntament amb la màxima transparència administrativa i a gestionar l'economia d'una forma equitativa per a tothom i tots els col·lectius.

El nostre objectiu és molt clar: per tirar endavant el nostre poble hem de treballar conjuntament amb tot el teixit industrial, comercial, econòmic i social.

No vull acabar sense agrair a tot l'equip de Junts Impulsem Rosselló per tot l'esforç i treball que s'ha fet durant els darrers mesos, però sobretot per creure en el nostre projecte i junts anar-lo fent possible.

Joan Andreu Urbano

Alcalde de Rosselló

Destacats

Escola Bressol Municipal "Pas a Pas"
Escola de Música Municipal
Radio Rosselló Online
Entitats i associacions
Garantia Juvenil
Informació Municipal
Esports Rosselló
eBando
Galeria Fotogràfica
Administració
Logo Rosselló

Av. Catalunya, 2,

25124 Rosselló, Lleida

973 73 00 01

Projecte desenvolupat per Logo SEMIC