dissabte 15 de juny de 2024
Sou a: Inici / El Municipi / Serveis Municipals

Serveis Municipals

La "Rosella", Grup Escolar dotat amb tots els serveis pertinents i regit per un grup de dotze professors, te cura de l'ensenyament cívic i pedagògic de la mainada local. Cal destacar un altra àrea de recent creació, dedicada a Guarderia d'lnfants. A més de diversitat de supermercats ben proveïts i d'acurats serveis, gaudeix de Restaurants, Bars, entitats bancàries, l'avinentesa de "taxi", dispensari mèdic i centre de Farmàcia, etc...

Rosselló a partir de principis del segle XX, mostrà bona disposició per l'associacionisme i els sistemes cooperatius. Vocació mostrada pel fet que el 1909 nasqué el "Sindicat Agrícola, Cooperativa i Caixa Rural de Rosselló", que sobrevisqué fins el 1938.

Una altra entitat, " Unión Rossellonense"que és transformà en "Sindicato Agrícola y Católico de Rosselló" feia els seus primers passos l'any 1923 fins dissoldres el 1936. Una altra associació tenia lloc el 1929 amb el nom de "Cafè Unió, Cooperatiu" que durà fins el 1936. També el 1925 neix en cooperació de tots els grups polítics i socials la Junta Gestora del Canalet, amb el projecte de regar la zona de secà del terme, que no veié realitzat el propòsit fins l'any 1975 per mitjà del "Grupo Sindical de Colonización". El 1947 es creà la Cooperativa del Campo Rossellonense, que derivà en altres seccions tal com; consum, fruitera, etc... disposant avui d' extensa àrea coberta i un considerable volum de càmares de fred.

Disposa Rosselló d'un Club de Futbol amb instal·lacions adients l'origen del qual data del 1925.

Gaudeix Rosselló d'un nou edifici per l'Ajuntament inaugurat el 1998 pel President de la Generalitat de Catalunya, de construcció moderna i amplies instal·lacions per l'exercici dels serveis a efectuar. A la vegada adossat a l'edifici principal, un mòdul funcional de disseny avantguardista, serveix d'estatge social a la Llar de Jubilats "Sant Antolí". Un complex esportiu, amb instal·lacions adients i magnífiques piscines, posa a l'abast de tothom la practica de tot tipus d'esports i de lleure.

Destacats

Escola Bressol Municipal "Pas a Pas"
Escola de Música Municipal
Radio Rosselló Online
Entitats i associacions
Garantia Juvenil
Informació Municipal
Esports Rosselló
eBando
Galeria Fotogràfica
Administració
Logo Rosselló

Av. Catalunya, 2,

25124 Rosselló, Lleida

973 73 00 01

Projecte desenvolupat per Logo SEMIC