dissabte 15 de juny de 2024
Sou a: Inici / escolademusica

Escola Municipal de Música

 

 

Benvinguts a

l’Escola Municipal de Música

de Rosselló

L’escola municipal de música de   Rosselló és una escola propera i familiar que va començar la seva activitat al 2004 i està reconeguda pel departament d’ensenyament des del 2010.  Està dirigida a totes les persones interessades a fer música, al marge del seu nivell i edat. Des del claustre de professors intentem adequar-nos a les inquietuds musicals dels i de les nostres alumnes.

Els programes que s’ofereixen són:

Primer contacte amb la música

Programa dirigit a la sensibilització musical dels més petits i on es comença a conèixer el llenguatge musical i l’instrument d’una manera vivencial. Dins d’aquest programa oferim música amb família per nens i nenes dels 0 als 2 anys acompanyats dels seus mares i pares i música per créixer per nens i nenes de 3 a 5 anys. 

Aprenentatge bàsic

Programa dirigit a aprendre les bases del llenguatge musical i de la tècnica de l’instrument. També s’introdueixen les agrupacions musicals on els i les alumnes poden formar part dels nostres combos o bé de la batucada. Dins aquest programa hi ha 4 nivells que engloben les edats de 6 a 9 anys. 

Aprofundiment

Programa dirigit a l’aprenentatge i la consolidació dels coneixements adquirits en la destresa musical i on tenen  l’oportunitat de preparar l’accés al conservatori per continuar d’una forma reglada els estudis musicals. Dins aquest programa hi ha 6 nivells que van des dels 10 als 16 anys.

A més a més, l’escola també disposa de programes específics dirigits a persones d’altres edats o a aquelles que tenen unes altres inquietuds musicals.

Per a més informació podeu consultar els diferents links que teniu a la vostra disposició en aquesta mateixa pàgina.

Per qualsevol consulta o aclariment podeu contactar amb Yolanda García o Nerea Català a l’adreça electrònica

Destacats

Escola Bressol Municipal "Pas a Pas"
Escola de Música Municipal
Radio Rosselló Online
Entitats i associacions
Garantia Juvenil
Informació Municipal
Esports Rosselló
eBando
Galeria Fotogràfica
Administració
Logo Rosselló

Av. Catalunya, 2,

25124 Rosselló, Lleida

973 73 00 01

Projecte desenvolupat per Logo SEMIC