dissabte 15 de juny de 2024
Sou a: Inici / Informació d'Interès / Esports / Padel / IMPLANTACIÓ APLICACIÓ DE RESERVES ON-LINE

IMPLANTACIÓ APLICACIÓ DE RESERVES ON-LINE

Les reserves de les pistes de pàdel i tennis, només es podran fer via on-line ...

Us volem comunicar que, A PARTIR D'ARA MATEIX, les reserves de les pistes de pàdel i tennis, només es podran fer via on-line a través de l'aplicació de reserves que us facilitem més abaix. Ja podeu fer les vostres reserves des de qualsevol lloc, un cop us hagueu registrat.

LLEGIU-VOS BÉ AQUEST APARTAT

INSTRUCCIONS
Cliqueu Registro de Usuarios. Us demanen les dades següents: nom, cognoms, mòbil, correu electrònic i el més important, el vostre nom d'usuari i la contrasenya, dades que us permetran entrar en la aplicació i fer les vostres reserves.
Podreu reservar, de mitja hora en mitja hora, fins a un màxim de dues hores seguides, de setmana en setmana. L'aplicació us permetrà veure el calendari de reserves i fer la vostra previsió de partits.
També podreu fer les vostres reserves mitjançant el mòbil, ja que, sense necessitat de baixar-se l'aplicació, la pantalla del programa s'ajusta automàticament per fer qualsevol reserva o consulta, tant sigui per android o per ios.
Us demanem feu un bon ús del sistema per que tothom pugui jugar. Intenteu engantxar unes reserves amb les altres, de manera que no quedin espais buits de mitja hora entre reserves, sobre tot en les hores de màxima afluència, entre 19 i 23 hores.
Totes les reserves demanades i confirmades fins al dia 10 de febrer per wasap per aquesta setmana i la setmana vinent ja estan reservades en l'aplicació. No cal que les torneu a reservar.
La forma de pagament i l'apertura de les instal.lacions es faràn com sempre.
Des de l'ajuntament us demanem que sigueu responsables amb les vostres reserves, hi han persones treballant per vostès.

http://rossello.reservatupistadeportiva.com/index.php

Si teniu dubtes, feu-nos ho saber i us ajudarem. Entenem que l'aplicació ens permetrà millorar el servei que us hem donat fins ara.

Destacats

Escola Bressol Municipal "Pas a Pas"
Escola de Música Municipal
Radio Rosselló Online
Entitats i associacions
Garantia Juvenil
Informació Municipal
Esports Rosselló
eBando
Galeria Fotogràfica
Administració
Logo Rosselló

Av. Catalunya, 2,

25124 Rosselló, Lleida

973 73 00 01

Projecte desenvolupat per Logo SEMIC