dimarts 16 abril de 2024
Sou a: Inici / Notícies / Caminada a Rosselló per fomentar els hàbits de vida saludables amb 200 participants

Caminada a Rosselló per fomentar els hàbits de vida saludables amb 200 participants

Organitzada per la regidoria de Sanitat i la d’Esports de l’Ajuntament amb la col•laboració d’associacions i voluntaris de la localitat

22-04-2013

El diumenge, 21 d’abril, la regidoria de Sanitat i la d’Esports de l’Ajuntament de Rosselló van organitzar dues rutes a peu per fomentar els hàbits de vida saludables; una ruta llarga de 5,3km i una curta d’1,2km apta per a nens i nenes de 5 a 12 anys i per a gent gran que no podia participar a la ruta llarga. Un total de 200 persones van completar les rutes a peu i, un cop acabades, van gaudir de l’esmorzar saludable, a base de pa, pernil, fruita i aigua per hidratar-se, que l’Ajuntament va preparar per als participants, amb la col·laboració de la infermera i la metgessa de la localitat.

La regidora de Sanitat de la localitat, Elisa Torrelles, ha destacat que “aquesta iniciativa té l’objectiu de promoure l’esport i la dieta equilibrada com a hàbits de vida beneficiosos per la salut i, des del consistori, seguirem treballant i organitzant activitats que ajudin a millorar la qualitat de vida dels rossellonecs i les rossellonenques” i ha afegit que “ estem molt agraïts a totes les associacions i voluntaris pel seu treball al llarg del matí d’ahir”.

La ruta llarga va començar a les 9.00 hores a l’Av. Guillem de Rosselló i va recórrer diversos carrers i camins de la localitat, passant pel canalet Catalunya-Aragó i pel Camí d’Almacelles per tornar a entrar al nucli urbà i finalitzar la caminada a l’Ajuntament. La ruta curta va sortir a les 10.00 hores, també des de l’Av. Guillem de Rosselló, i els participants van realitzar un recorregut per diversos carrers de la localitat per acabar també a l’Ajuntament.

   Foto

Destacats

Escola Bressol Municipal "Pas a Pas"
Escola de Música Municipal
Radio Rosselló Online
Entitats i associacions
Garantia Juvenil
Informació Municipal
Esports Rosselló
eBando
Galeria Fotogràfica
Administració
Logo Rosselló

Av. Catalunya, 2,

25124 Rosselló, Lleida

973 73 00 01

Projecte desenvolupat per Logo SEMIC