diumenge 26 de maig de 2024
Sou a: Inici / Notícies / COMUNICAT DE PREMSA

COMUNICAT DE PREMSA

L’ajuntament de Rosselló davant la notícia que ens va ser comunicada el passat 31 d’octubre respecte de l’empresa Alier S.A., ...

06-11-2013

L’ajuntament de Rosselló davant la notícia que ens va ser comunicada el passat 31 d’octubre respecte de l’empresa Alier S.A., establerta al nostre municipi, i de la seua filial Suministros Celelulósicos S.L, volem manifestar el següent:

 

  • L’empresa Alier ha estat, des de l’any 1866 a Rosselló, i això fa que hi hagi una relació molt intensa amb la pròpia història del municipi.
  • Que durant aquest període de gairebé 150 anys molts veïns i veïnes del poble i de municipis dels voltants han estat i continuen estant relacionats amb l’empresa, ja sigui de forma directa o bé de manera indirecta.
  • Que aquest ajuntament, per mitjà del seu alcalde, va ser informat el mateix dia 31 per part de l’empresa Alier del procés que s’iniciava.
  • Que davant aquest procés que s’ha iniciat, i no podem fer-ho d’una altra manera, manifestem tot el nostre suport a les persones que treballen a l’empresa Alier, posant-nos al seu servei com ajuntament de Rosselló.
  • Que l’empresa Alier ha expressat de forma clara les raons que han portat a aquesta situació i, entre d’altres, juntament amb un context de crisi com l’actual, hi té molt a veure les conseqüències de la reforma energètica de la llei 15/2012.
  • Que des de l’ajuntament de Rosselló ens posem a disposició de totes les parts que estan dins aquest procés i esperem que les negociacions siguin el més satisfactòries per a tothom.
  • Que des de l’ajuntament de Rosselló acudirem a totes les institucions, tant de la Generalitat com de l’estat espanyol, perquè es pugui donar una solució el més justa possible per als treballadors que es poguessin veure afectats per la situació actual, així com per trobar una solució de continuïtat de la pròpia empresa.
  • Que farem un seguiment continuat del transcurs de les negociacions, així com de la proposta del pla de viabilitat presentat per l’empresa Alier S.A.

 

Rosselló, 5 de novembre de 2013

 

Destacats

Escola Bressol Municipal "Pas a Pas"
Escola de Música Municipal
Radio Rosselló Online
Entitats i associacions
Garantia Juvenil
Informació Municipal
Esports Rosselló
eBando
Galeria Fotogràfica
Administració
Logo Rosselló

Av. Catalunya, 2,

25124 Rosselló, Lleida

973 73 00 01

Projecte desenvolupat per Logo SEMIC