diumenge 23 de juny de 2024
Sou a: Inici / Notícies / El Director General de Joventut visita el casal d’estiu de Rosselló

El Director General de Joventut visita el casal d’estiu de Rosselló

El Director General de Joventut, Antoni Reig, visita el casal d’estiu de Rosselló....

05-08-2013

El dimarts, 30 de juliol, el Director General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig, ha visitat el casal d’estiu de Rosselló, que va obrir les seves portes el passat 1 de juliol amb el doble d’inscrits que l’any passat. Reig s’ha interessat per les activitats organitzades al casal d’estiu i els infants l’han rebut amb dibuixos realitzat amb motiu de la seva visita.

En total, el casal d’estiu de Rosselló espera rebre més de 150 infants durant els mesos de juliol i agost. Al mes de juliol, han passat per les instal·lacions del Casal Rossellonès un total de 100 nens i nenes i, a l’agost, esperen una cinquantena més.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Rosselló, Sílvia Olmo, ha explicat que “per part de l’equip de govern municipal estem molt agraïts per la visita del Director General de Joventut al casal de la localitat i satisfets que el de Rosselló sigui un dels casals triats de la província de Lleida”. Olmo ha destacat també “la gran acceptació que ha tingut enguany el casal d’estiu, amb el doble de nens i nenes que l’any passat” i ha explicat que “des de l’Ajuntament treballem per poder oferir aquest servei perquè les famílies del municipi puguin compaginar la vida laboral amb la cura dels més petits, tot mantenint el preu de l’any passat”.

Per la seva part, Antoni Reig ha destacat el gran nombre d’infants que el casal de Rosselló espera rebre a l’agost, un mes en què, segons ha explicat, els casals acostumen a registrar menys demanda.

En horari de 8 a 14h, a les instal·lacions del Casal Rossellonès, cinc monitores organitzen les activitats per a la mainada, nens i nenes de 3 a 12 anys repartits en grups per edats. Piscina, anglès, jocs i música, són algunes de les activitats pensades per formar i entrenir els infants durant aquests mesos d’estiu.

 

foto de la visita

Destacats

Escola Bressol Municipal "Pas a Pas"
Escola de Música Municipal
Radio Rosselló Online
Entitats i associacions
Garantia Juvenil
Informació Municipal
Esports Rosselló
eBando
Galeria Fotogràfica
Administració
Logo Rosselló

Av. Catalunya, 2,

25124 Rosselló, Lleida

973 73 00 01

Projecte desenvolupat per Logo SEMIC