dijous 13 de juny de 2024
Sou a: Inici / Notícies / Èxit de participació a la 2a Cursa Trenkacames de Rosselló amb 205 corredors

Èxit de participació a la 2a Cursa Trenkacames de Rosselló amb 205 corredors

Organitzada per l’Associació Esportiva EKKE amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat...

07-05-2013

El diumenge, 5 de maig, més de 200 persones van participar en la 2a Cursa Trenkacames de Rosselló, última de les proves de la Trail Running Series Lleida que ha comptat amb curses a Montoliu i Raïmat, éssent considerada la de Rosselló de classificatòria final. La cursa va constar de dos recorreguts, un de 14,6 km i un de 7,2 km, i va estar organitzada per l’Associació Esportiva EKKE amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, a més de prop de 50 voluntaris distribuïts pel circuit.

 

En categoria masculina sènior va guanyar la cursa de 14,6 km Albert Herrero, de Dream Runners de Lleida. En categoria femenina va guanyar la cursa llarga Cerasela Pasa, d’Esports Querol de Lleida. Pel que fa a la cursa de 7,2 km, els guanyadors van ser Peter Climent (Ekke), i Mariona Rocaspana (Rosselló), en categoria masculina i femenina respectivament.

La Trenkacames és una prova d’atletisme qualificada de molt dura on els participants recorren un circuit urbà i extra urbà amb desnivells pronunciats.

La concentració, sortida i arribada d’aquesta 2a cursa Trenkacames van tenir lloc a l’avinguda Guillem de Rosselló, on també es va fer el lliurament de trofeus de la cursa i de la classificació general de la Trail Running Series Lleida.

A l’acte de lliurament de trofeus, encapçalat per l’alcalde i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Rosselló, Josep Abad, van participar, també, representants de les diferents entitats col·laboradores, com és el cas del representant a Lleida de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, Joaquim Perisé, en representació de la Diputació de Lleida i coordinador de la Taula Assessora de l’Esport Lleidatà, Antoni Fo, el vicepresident del Consell Comarcal del Segrià, Jaume Revés, el responsable de la Taula Assessora de l’Esport Català, Josep Ma Roy, el president del Consell Esportiu del Segrià, Josep Ramon Vidal, i els regidors de l’Ajuntament de Lleida, Miquel Padilla i Paco Cerdà.

Destacats

Escola Bressol Municipal "Pas a Pas"
Escola de Música Municipal
Radio Rosselló Online
Entitats i associacions
Garantia Juvenil
Informació Municipal
Esports Rosselló
eBando
Galeria Fotogràfica
Administració
Logo Rosselló

Av. Catalunya, 2,

25124 Rosselló, Lleida

973 73 00 01

Projecte desenvolupat per Logo SEMIC