diumenge 26 de maig de 2024
Sou a: Inici / Notícies / Festa de Sant Antolí

Festa de Sant Antolí

Suspesa la Festa de Sant Antolí

28-08-2020

Us comuniquem que, per motius estrictament de seguretat sanitària, se suspèn la Festa Major Sant Antolí 2020.

Les nostres festes són l’herència de les tradicions més arrelades i una mostra de la nostra identitat com a poble. Esperàvem la darrera edició de la nostra Diada de les Cassoles, la senyera de la Festa de Sant Antolí de Rosselló, que des de fa temps la gaudim en comunitat, agermanats amb els nostres veïns i veïnes, amb disbauxa inclosa.

Tot i les mesures extraordinàries i els protocols establert, el consistori ha pres aquesta gens agradable decisió com a resposta responsable i solidària davant l’evolució de la pandèmia. En aquests moments, la nostra prioritat és la preservació de la seguretat i la salut de tot Rosselló.

Estem treballant en la programació d’actes culturals per a la Diada de Catalunya i la Festa Major del Pilar, i els celebrarem sempre que la situació ho permeti.

Us demanem la màxima comprensió i prudència davant aquesta crisi que malauradament ens toca viure. Així doncs, és molt important que actuem d’una manera responsable i seguir les mesures de protecció i seguretat per evitar al màxim el contagi de la COVID-19: mantinguem la distància, rentem-nos les mans sovint i portem mascareta.

L’any vinent tornarem a veure’ns a les cassoles, amb més ganes i força!

 

Destacats

Escola Bressol Municipal "Pas a Pas"
Escola de Música Municipal
Radio Rosselló Online
Entitats i associacions
Garantia Juvenil
Informació Municipal
Esports Rosselló
eBando
Galeria Fotogràfica
Administració
Logo Rosselló

Av. Catalunya, 2,

25124 Rosselló, Lleida

973 73 00 01

Projecte desenvolupat per Logo SEMIC