dissabte 13 de julioll de 2024
Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament de Rosselló reparteix estoigs d’higiene dental als alumnes de P4 de l’escola La Rosella

L’Ajuntament de Rosselló reparteix estoigs d’higiene dental als alumnes de P4 de l’escola La Rosella

Els regidors de Sanitat i Ensenyament complementen l’entrega del material amb un taller d’educació sanitària...

14-02-2014

Els regidors de Sanitat i Ensenyament complementen l’entrega del material amb un taller d’educació sanitària i un conte sobre la prevenció de la càries i neteja de les dents.

Els alumnes de P4 de l’escola La Rosella de Rosselló han rebut avui, divendres, 14 de febrer, la visita de la regidora de Sanitat, Elisa Torrelles, i del regidor d’Ensenyament i Cultura, Manel Plana, que els han fet entrega de 33 estoigs d’higiene dental, un per a cada infant de la classe. Cada estoig inclou un raspall de dents infantil i un tub de pasta de dents fluorada.

A més, els nens han participat en un taller d’educació sanitària sobre la càries dental, han sentit un conte sobre prevenció de la càries i neteja de les dents, a càrrec de la regidora de Sanitat de la localitat, i han finalitzat l’activitat amb una cançó sobre aquesta temàtica.

Es tracta d’una iniciativa de prevenció de la càries i altres malalties bucodentals de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que, a petició de cada ajuntament, està enviat els estoigs per als infants.

La regidora de Sanitat, Elisa Torrelles, ha explicat que “des de l’Ajuntament estem molt satisfets de poder col·laborar en la prevenció i la millora de la salut bucodental dels infants de la localitat amb iniciatives com aquesta que ens ha arribat de la mà de l’Agència de Salut Pública”. I ha destacat la participació activa dels infants en el taller, “ens ha sorprés la quantitat de preguntes sobre el tema que ens han fet els petits, que han estat molt atents al conte que els hem explicat després”.

Destacats

Escola Bressol Municipal "Pas a Pas"
Escola de Música Municipal
Radio Rosselló Online
Entitats i associacions
Garantia Juvenil
Informació Municipal
Esports Rosselló
eBando
Galeria Fotogràfica
Administració
Logo Rosselló

Av. Catalunya, 2,

25124 Rosselló, Lleida

973 73 00 01

Projecte desenvolupat per Logo SEMIC