diumenge 23 de juny de 2024
Sou a: Inici / Seu Electrònica

Seu Electrònica

Tots els serveis, tràmits i informació pública de forma directa i clara

Seu Electrònica (EACAT)

És un espai electrònic de relació amb l'Administració, és a dir, un punt d'accés únic a disposició de la ciutadania i de les empreses que representa una nova manera de realitzar les gestions públiques, sense condicionaments horaris ni d'espai, amb la màxima seguretat i contribuint a un ús més eficaç i eficient dels recursos públics. La Seu electrònica garanteix que la informació publicada és de qualitat i una navegació i comunicació segures.

Seu Electrònica (EACAT) - Llegir Més

Govern Obert i Transparència

Accés a la informació pública i serveis electrònics de manera clara, estructurada i reutilitzable

Govern Obert i Transparència - Llegir Més

Carpeta Ciutadana

La Carpeta Ciutadana és un servei de comunicació entre la ciutadania i l'Ajuntament de Rosselló de Segrià, a través de la qual podreu: Consultar i realitzar tràmits. Consultar les dades personals del padró d'habitants. Per accedir a la Carpeta Ciutadana es requereix disposar d'un certificat digital, per verificar la seva identitat i proporcionar seguretat i validesa jurídica a les seves comunicacions per internet.

Carpeta Ciutadana - Llegir Més

Empleats i càrrecs públics

En compliment de la llei 39/2015/40/2015, tant les notificacions/comunicacions com la documentació dels expedients seran en suport electrònic, pels tràmits dels empleats i càrrecs públics.

Empleats i càrrecs públics - Llegir Més

Tràmits online

● Permet l’accés per part de ciutadans o empreses a serveis de tramitació des del web, donant compliment a algunes de les disposicions de la Llei 11/2007 d’accés electrònic dels ciutadans als Serveis Públics en el sentit que: ○ Assegura la possibilitat al ciutadà de fer tràmits i gestions per mitjans electrònics 24 x 7 i que pugui consultar en línia l'estat i el contingut dels mateixos ○ Evita desplaçaments innecessaris a les oficines d’atenció ciutadana ○ Contempla totes les garanties de seguretat i jurídiques necessàries amb un cost reduït i amb un temps d’implantació ràpid

Tràmits online - Llegir Més

Registre Civil

Sol·licituds i formularis per tramitar en el Registre Civil de Rosselló

Registre Civil - Llegir Més

Òrgans Col·legiats

En compliment de la llei 39/2015/40/2015, tant les notificacions/comunicacions com la documentació dels expedients seran en suport electrònic, pels membres dels òrgans col·legiats.

Òrgans Col·legiats - Llegir Més

Perfil del Contractant

El Perfil del Contractant és la plataforma per donar compliment a la nova normativa de contractacions. És un espai en la web que te l'Ajuntament de Rosselló, on es mostra la informació sobre la contractació administrativa, així com els anuncis de licitació i les adjudicacions tant provisionals com definitives

Perfil del Contractant - Llegir Més

Factura electrònica

E-fact. Bústia de Factures electròniques. Envieu-nos les vostres factures electròniques i consulteu el seu estat de tramitació de forma senzilla i gratuïta.

Factura electrònica - Llegir Més

Tauler d'Edictes

Tauler electrònic per fer més eficient, transparent i amb totes les garanties les publicacions dels acords

Tauler d'Edictes - Llegir Més

Notificacions Administratives

L’e-NOTUM és un servei que permet realitzar notificacions d’actes administratius (resolucions, decrets, notificacions per a contractació, notificacions de sancions de trànsit, convocatòries d’òrgans col·legiats, etc) i comunicacions per mitjans electrònics, amb totes les garanties jurídiques que estableix la normativa vigent.

Notificacions Administratives - Llegir Més

Destacats

Escola Bressol Municipal "Pas a Pas"
Escola de Música Municipal
Radio Rosselló Online
Entitats i associacions
Garantia Juvenil
Informació Municipal
Esports Rosselló
eBando
Galeria Fotogràfica
Administració
Logo Rosselló

Av. Catalunya, 2,

25124 Rosselló, Lleida

973 73 00 01

Projecte desenvolupat per Logo SEMIC